Disseny Gràfic.

A Únics ens hem proposat crear imatges que concentrin i retinguin l’essència d’allò que vols comunicar. Per a nosaltres el disseny gràfic és un dels pilars fonamentals de tota estratègia comunicativa. Entenem que la imatge de concepte va més enllà d’una qüestió merament estètica, és el suport on es concentra l’ànima de la teva empresa o projecte.

Contingut, Posicionament SEO, Gestió de Xarxes Socials.

Entenem el disseny i la redacció de contingut com un procés de creació que comença amb el coneixement i la comprensió profunda tant del teu negoci com en l’experiència de l’usuari. Per a Únics el valor de les paraules és fonamental i per això fem ús de tots els canals comunicatius que calen per a garantir la repercussió que desitges.

Oferim un servei de planificació de mitjans de comunicació absolutament integral que abasta totes les plataformes on i offline. Construïm pàgines webs originals, intuïtives i belles pel teu negoci.

Editorial.

A banda de donar forma a revistes, dossiers, fulletons i molts d’altres formats, també escrivim continguts a través de la generació de noticies. A Únics també oferim serveis de correcció de textos tant ortogràfics com d’estil, realitzem editings i t’ajudem a fer realitat allò que vols publicar.

Narrativa Transmèdia.

Per a nosaltres explicar sense involucrar no sentit, per això busquem la participació directa de l’espectador. D’aquesta manera no només parlem del teu projecte, sinó que l’humanitzem. Mitjançant la comunicació transmèdia expandim la història a través de diferents canals i fem que cada un d’ells expliqui una part diferent del mateix relat.

Unim narrativa i imatge perquè ens sentim còmodes quan els diferents discursos, formats i codis conviuen per enriquir i aportar profunditat a la història que comuniquem.

Dissenyem experiències úniques que expliquen l’ànima del teu projecte.

No n’hi ha prou amb una bona idea, s’ha de saber explicar i expandir amb consistència i solvència creant un bon impacte visual.

Una bona identitat corporativa defineix la personalitat i diferència la teva empresa de la resta i en conseqüència serà fàcil de recordar i identificar.

Si la teva identitat és ferma i clara atrauràs amb més facilitat al públic a qui adreces el teu producte o projecte.

Posem tots els nostres recursos de comunicació i marketing al teu abast perquè la teva idea de negoci o projecte sigui visible i sòlida. Estem especialitzats en:

 • Identitat corporativa
 • Naming
 • Estratègia branding
 • Arquitectura de Marca
 • Disseny de catàlegs
 • packaging
 • Disseny i programació web, desenvolupament de blogs corporatius
 • Campanyes SEO/ SEM
 • Producció de vídeos
 • Fotografia

T’involucrem en el procés creatiu i d’estratègia comunicativa des del minut zero.

Internet és tot un món de possibilitats ple d’oportunitats per a comunicar i fer arribar als teus clients el teu missatge.

Oferim un servei de planificació de mitjans de comunicació absolutament integral fent ús de tots els canals comunicatius que calen per a garantir la repercussió que desitges. Creiem que és fonamental que els continguts, el disseny i l’experiència de marca estiguin alineats amb la filosofia i els valors que l’empresa o del teu projecte.

Desenvolupem projectes web des de l’origen, estructurem estratègicament la programació, cuidem el disseny i cada detall.
Donem forma a les teves idees a través dels missatges que redactem i ens assegurem del bon funcionament i posicionament SEO de la teva pàgina web, aspectes que garantitzen l’èxit i la redibilitat del teu projecte.

A Únics estem especialitzats en:

 • Creació personalitzada i manteniment dels perfils en xarxes socials
 • Creació i disseny de contingut per als blogs
 • Creem pàgines webs originals, intuïtives i molt dinàmiques, facilitem la recerca a l’usuari perquè trobi el que busca de manera ràpida